Bruno Fernandes og sjefen

Wolverhampton har fått den 21 år gamle portugisiske venstrevingen Pedro Neto til å blomstre opp etter de kjøpte han fra Braga i 2019, hans prestasjoner har vekket interessen til Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær.

Sjefene på Old Trafford har fått Bruno Fernandes til å bidra til å overtale sin landsmann om at de passer perfekt sammen i angrepet til Manchester United. – Men Pedro Neto kommer ikke billig, Wolverhampton har nettopp forlenget avtalen frem til sommeren 2015 og har slettes ikke lyst til å selge.

Les: Tuttosport: Liverpool lar seg ikke stanse av et nei

På den andre siden er ikke 13.plassen i Premier League ikke særlig sexy og dessuten er det stor usikkerhet rundt manager Nuno Espírito Santo sin fremtid i klubben. Football Insider mener at Manchester United må ut med 40 millioner pund hvis de skal lande en overgang til sommeren.

Bruno Fernandes og Pedri Neto er kollegaer på landslaget. Portugal vant knepet mot Aserbajdsjan på onsdag og møter Serbia i morgen, det gir Fernandes god tid til å være ambassadør for Manchester United.

Les på F7: «Scene de rue à Montmartre» solgt for 13 millioner euro