Hadde fortsatt å hamstre spillere, hvis ikke overgangsvinduet hadde lukket.. (foto: sevilla, twiter)

Det er stygt når det skjer. En helt meningsløs takling i en ubetydelig kamp gav Yassar Larouci et møte med seniorfotballen som vil sitte i hodet en god stund. Og denne taklingen var ikke unntaket. 

18-åringen har vært et interessant bidrag på Liverpools venstreback posisjon i sesongoppkjøringen. Da er det ekstra synd at Sevillas Joris Gnagnon bestemte seg for å klippe ned tenåringen.

Les: Leicester får det de ønsker for Harry Maguire

Liverpool overlot Sevilla til å gå av med seieren 2-1 i Boston, men det det ble snakket mest om etter kampen, var La Liga-klubbens MMA-tilnærming til fotball.

Det så ut til å være en alvorlig vridning av kneet til Larouchi, men heldigvis kunne Jürgen Klopp komme med noen gode nyheter.

– Det ser ser ut til at Yasser var heldig, men vi må vente litt og se. Han kunne ikke fortsette kampen, noe som ikke er et godt tegn, men han virket ok i garderoben, sier Klopp på pressekonferansen.

Les på Popidol: Avangers Endgame har klart det umulige

Og hva mente Liverpool-manageren om taklingen?

– Det er altfor tidlig på sesongen til at jeg skal skape overskrifter ved å si hva jeg tenker, avsluttet Klopp fornuftig.

Les: Fiorentina lurer på Joakim Mæhle

Julen Lopetegui og Sevilla må ha bestemt seg for å vise verden (og tidligre arbeidsgiver Real Madrid) at de er villige til å bruke alle midler, fryktet ikke verdens beste klubb, og gikk fullt inn i det som var av taklingsmuligheter.

Det er ikke så ofte dette skjer, men når Klopp skal ha vært innom Sevilla-benken i pausen for å roe ned spanjolene, sier det mye om temperaturen.

Selv den steintøffe James Milner mente det ble for mye av det råe.

– Å taklet den unge gutten på ved kneet er jeg veldig skuffet over. Vi kan bare tenke på hva vi gjør selv, og vi gikk ikke utpå for å hevne det. Det var en vanskelig kamp for dommeren. Men når jeg ser den taklingen igjen, er det en skandale egentlig, sier Milner ifølge Liverpool.no.

Julen Lopetegui har introdusert seg. Dessverre ble Larouci collateral damage.