Graham Potter kan bli gjenforent med tidligere elev.

Flere Brighton-profiler settes i forbindelse med Chelsea.

Brighton-stjernen Leandro Trossard, forteller at det er meningsløst å koble han til en overgang til Chelsea.

Graham Potter forlot Brighton tidligere i måneden for å ta over Chelsea, etter den overraskende sparkingen av Thomas Tüchel.

Leandro Trossard kan følge Potter til Chelsea.

Potter må ta til takke med den nåværende Chelsea-troppen, fordi overgangsvinduet er for tiden lukket, men til vinteren er det ventet at Chelsea-eier Todd Boehly åpne lommeboken slik at det blir et rikelig overgangsbudsjett.

I den forbindelse er Potter og Chelsea satt i forbindelse med en rekke profiler hos Brighton, og flere medier har nevnt Trossard som en spiller med høy prioritet.

Les: Liverpool-stjerne avslører sin drømmeovergang: «Tiden vil vise»

Hvorvidt det er tilfelle, må tiden vise, men Trossard vil gjerne vekk, hvis det er noe i ryktene.

– Jeg har det veldig bra. Vi har fått en god start i Brighton. Jeg har utviklet meg enormt. Jeg vet, hvordan Premier League fungerer. Selvtillit, mentalt og fysisk. Jeg er blitt bedre.

– Jeg har lært triksene nå. Vår manager forlot oss til fordel for Chelsea, men spekulasjonene om, at jeg følger etter gir ikke mening. Hvis muligheten dukker opp, så vil jeg gjerne bytte. Men jeg vil spille, og ikke sitte på benken, sier Trossard til Het Nieuwsblad.