Keane Lewis-Potter

Den 21 år gamle venstrevingen Keane Lewis-Potter har akkurat lagt bak seg sin gjennombrudd sesong for Hull City i Championship. Brentford har lagt 19 millioner euro på bordet for Potter og signert en seksårsavtale.

Thomas Frank, manager for Brentford FC, sa til egen web: «Jeg er glad for at vi har klart å signere et av de største unge talentene i Championship. Han hadde en veldig god sesong i fjor. Han scoret 13 mål og bidro med fire målgivende pasninger i et lag som kjempet litt mot bunnen av ligaen. Det er imponerende tall.

«Vi har en spiller som scorer målene sine ved å komme inn i boksen og angripe sistelinjen. Han kommer i posisjon til å omsette sjansene for ham. Han er en fleksibel spiller, han kan spille begge sider, som spiss og som tier hvis vi vil gjøre det. Han har en veldig god mentalitet.

«Han passer perfekt til Brentford-modellen. Han er en god ung spiller som vi tror har egenskapene til å spille i Premier League nå. Han vil også utvikle seg ytterligere.»

Les: Wayne Rooney tar tømmene i DC United

Keanes første Hull-kamper kom i Championship i løpet av 2019/20-sesongen og var for det meste som innbytter. Året etter spilte han en nøkkelrolle da Hull vant League One-tittelen, og scoret 15 mål i alle konkurranser. Keane spilte på tvers av frontlinjen i det vellykkede Hull-laget og tok 13 League One-mål, og tjente EFL Young Player of the Month-prisen for september 2020.

Les: Ole Gunnar Solskjær takker nei til landslagssjefsjobben i et VM kvalifisert land vi ikke liker å sammenligne oss med