Ventet på muligheten til retur. (foto: celtic, twitter)

Tidligere Liverpool-manager Brendan Rodgers tok over etter Ronny Deila hos Celtic. Denne sesongen har den dominerende klubben i Skottland fått uventet press fra Rangers – med en annen Liverpool-profil ved roret. Hvordan kan Rodgers ha hjerte til å forlate denne scenen?

Nå skal vi ikke påstå at Rodgers allerede har bestemt seg, men ifølge The Sun har en Premier League klubb på sin side bestemt seg for å gi 45-åringen sjansen til en retur til verdens tøffeste liga.

Hos Leicester snakkes det om at den defensivt-orienterte manager Claude Puel allerede har halve kroppen ute av King Power Stadium.

Supporterne er lei av å forsvare seg til seier. (foto: leicester, twitter)

Les: Liverpool-spiller garanterer at historien ikke gjentar seg

Puel har ledet klubben til en småpen, men intetsigende 8. plass i Premier League. Her styrer tydeligvis minnene om klubbens flyktige storhet i 2016 fortsatt forventningene hos supportere og klubb.

Dermed skal det være duket for en Rodgers retur til Premier League etter 2,5 år i det skotske høylandet.

Er nok fristet. (foto: celtic, twitter)

Les: Morata får nok et slag i trynet

Vi anbefaler Rodgers om å tenke dette nøye gjennom. I Skottland er han en av kongene, mens Leicester kan tilby jobben der Claudio Ranieri, Craig Shakespeare og Claude Puel har fått teste å hoppe etter seriemester Ranieri.

Rodgers skal tidligere ha uttrykt sin misnøye over Celtics manglende investering i  forrige overgangsvindu, og har sendt signaler om at han kan være interessert i å forlate klubben.

Har nå spillere som gjør arbeidslivet surt for Rodgers. (foto: gerrard, twitter)

Med manager Steven Gerrard tett på posisjonen som beste klubb i Glasgow og Skottland, lukter det at Rodgers gir seg på topp og sier hello Leicester. Hvis ikke hjertet brenner for Celtic.

Vi vet hva Ronny Deila hadde valgt…

Les: Mourinhos gullgutt på vei bort fra Old Trafford