(foto: shaktar)

Ja, du leste riktig. For oss med bare plass til én klubb i hjertet, skurrer det underholdende mye når en fotballspiller skal markedsføre seg for potensielt fremtidige supportere i Manchester eller Liverpool.

Den brasilianske vingen Tete ble hentet av Shakhtar Donetsk fra Gremio i 2019. Ett år senere har han begynt å planlegge sitt store gjennombrudd i en av de største klubbene i Europa.

Les: Bruno Fernandes fikser til og med Paul Pogba!

Selv om vi vet at Solskjær har en hurtig høyreving høyt på prioritetslista si før neste overgangsvindu, er det så langt ingen rapporter som taler om en kobling til Tete med kallenavnet «Hurricane».

20-åringen har gjort det bra i den ukrainske ligaen med start i 16 kamper, og fikk tilliten i tre Champions League-kamper før det bar ut etter gruppespillet.

Les på Popidol: En av de største sangtekst-kunstnere John Prine er død

Vi lar brasilianeren selv skissere planene sine for årene fremover.

-Tre klubber er del av drømmen min i Europa: Manchester United, Liverpool og Barcelona. Gigantiske klubber med fantastiske managere, forteller Tete til Esporto Interativo.

Både United og Liverpool. Den går nok rett hjem hos supporterne i de to byene hvis han en dag skulle hentes inn. Så prøver 20-åringen å ta seg inn.

-Jeg vet at United og Liverpool er rivaler, men hvis tiden kommer der jeg må velge mellom en av dem, måtte jeg faktisk tenke nøye for å velge riktig, avslutter brasilianeren.

Les: Hylles av bondage modeller

Så langt i sesongen har det blitt 5 scoringer og 4 assists totalt, og en sikker plass i startelleveren.

Spørs om unggutten ikke er inspirert av en landsmann som kom inn «bakveien» til Europa og endte på Old Trafford. Men i så fall anbefaler vi at han dropper den Liverpool-greia si.

Les: Drømmer om Celtic