Maestro liker det han ser (foto: real, twitter)

Everton-supporterne husker med gru da Carlo Ancelotti først sprøytet håp inn i klubben med en godkjent 10. plass i Premier League 2020/21, der flere av toppklubbene slet skikkelig mot den italienske revens ledelse av Toffees. Etter endt sesong og planen lagt for oppfølgeren, kom noen telefonsamtaler med Real-presidenten, så fikk Ancelotti et tilbud du ikke takker nei til. Nå går det igjen mot et sceneskifte for 64-åringen.

Det ble ingen Champions League -eller La Liga-tittel på Real Madrid denne sesongen, men Ancelotti har en ekstremt sterk posisjon hos Real-ledelsen etter comebacket ti San Bernabeu forrige sesong med de to største titlene.

LES: 60 millioner euro ligger klart for Pochettinos toppsignering

De siste månedene har kampanjen til det brasilianske fotballforbundet blitt mer og mer intens for å overtale Ancelotti til å lede Brasils stolte fotballmenn. I juni var fotballpresidenten i Madrid for «også å prate med Ancelotti om jobben». Ifølge brasilianske Globo Esporte har det resultert i totalt åtte møter med Ancelotti, der en avtale nå er på plass.

Ancelotti har Real-kontrakt til 2024 og kommer ikke til å presse på for exit. Dette betyr at italieneren enten tar over Brasil etter endt sesong, eller at Real Madrid har en langsiktig erstatter som de ønsker på plass så fort som mulig. Vi håper på det første.

LES OGSÅ: Harry Winks og Conor Coady blir lagkamerater