Det var oftere Veton Berisha feiret skjorten bort da han var Vikingspiller (2011 til 2015)

Denne sesongen har ikke vært noe å skryte av hverken for Brann eller for Veton Berisha, en niendeplass var ikke det de hadde tenkt seg før årets sesong. – Vi i Sporten tippet at laget fra Bergen stod i fare for å rykke ned, men vi så ikke hvor svake klassiske utfordrere som Vålerenga, Rosenborg og Lillestrøm var.

Flaks for Brann at nivået på årets sesong var dårligere enn på lenge, tilsvarende flaks tror vi ikke på for neste år. 

Tydeligvis er Veton Berisha en de ønsker å holde på inn i 2020, det til tross for at han ikke har vært i nærheten av det nivået vi alle vet han har inne. Den 25 år gamle angriperen kom til Brann i mars fra Rapid Wien.

Vil hente tilbake gammel helt

Ifølge Bergensavisen har Viking lagt inn flere bud, men at alle har blitt avvist. 25-åringen, som spilte fire sesonger i Viking fra 2011-2015, kostet Brann omlag seks millioner da han kom fra østerrikske Rapid Wien.

BA skriver at Viking må betale det samme, hvis de skal ha en mulighet til å hente angriperen tilbake til Stavanger.

På 26 ligakamper scoret Berisha kun tre mål for Brann. Dette er ikke den første tidligere Viking-spilleren som Stavanger-klubben prøver seg på i år. For en kort stund siden ble det klart at Yann-Erik de Lanlay forlater Rosenborg til fordel for gamleklubben i Rogaland.