Hjem Golf Branden John Grace skrev golfhistorie

Branden John Grace skrev golfhistorie

juli 23, 2017

På lørdag under British Open gjennomførte for første gang i historien en mannlig spiller i en majorturnering en 62-runde. Etter fredagen lå Brendan Grace nede på en 45-plass, men med åtte birdier og ikke en eneste bogey klatret sørafrikaenren oppover resultatlista til en delt 5.plass. 

Brendan Grace spilte en historisk 62-runde i British Open lørdag. Ingen mannlige golfspillere har før klart å holde seg til så få slag i en majorturnering. Brendan har bare en PGA seier (RBC Heritage i 2016) og 7 Europa tur seiere.

Mange spillere har gått en majorrunde på 63 slag siden Johnny Miller var førstemann i 1973, men inntil lørdag hadde ingen maktet å presse seg ned til en 62-runde.

Jordan Spieth leder fortsatt British Open før søndagens spennende avslutningsrunde. Amerikaneren leder med tre slag på landsmannen Matt Kuchar. Spieth er totalt elleve slag under par.Vi har startet en nysatsning innen E-sport , følger du denne linken kan du lese alt om det.E- sport i samarbeid med iGame Norges raskeste casino.

Lesetips til deg.