You want Cristiano back, Ole?

Den tyske storklubben Borussia Dortmund har vært 100% kategoriske på at de ikke firer på prisen for deres superstjerne Jadon Sancho og at Manchester United sin frist for å få til en deal i sommer er overskredet.

Forhandlingene er i prinsippet over og partene har ikke snakket sammen på to uker, sist si sjekket inn var situasjonen som følger: Jandon Sancho var enig med Manchester United om de personlige betingelsene og klubbene var enige om sum. – Sjefene på Old Trafford ville på sin side dele opp betalingen over tre år, det kunne ikke Borussia Dortmund godta.

Les: Sky Sports: Everton avslutter uken med 3 geniale signeringer

Strategien til Manchester United ser ut til å lykkes, is i magen sammen med tydelige alternativer og en spillerstall som er i «harmoni». – Det er lite som minner om den desperasjonen vi så i vinter.

Jadon Sancho er en ideell Manchester United spiller, han er ung og britisk. dermed har alle forklaringer om at det finnes alternativer falt for døve ører, inntil det faktisk skjer.

Nå har to ting skjedd siden da, Jandon Sancho har informert sine sjefer om at han virkelig ønsker en overgang til Manchester United og Ole Gunnar Solskjær viser med all tydelighet de har gode alternativer på hånden, det skal ha satt et lite støkk i de tyske forhandlerne etter signeringen av Donny van de Beek fra Ajax.

Les: Solskjær smiler lurt, vet United har truffet blink

Sky Sports-reporter Dharmesh Sheth bekrefter det for første gang på to uker er bevegelse i forhandlingene rundt en overgang for Jadon Sancho fra Dortmund til Manchester United.

«Jeg snakket med noen som er involvert i Sancho-avtalen og for første gang på rundt to uker ser det ut som det er litt bevegelse. Manchester United ønsker å bli enige om agenthonorarer og lønn. Dette er åpenbart før de går til Dortmund med et offisielt bud. Så er håpet at når tilbudet blir sendt, at Sancho vil gi Dortmund beskjed om at han ønsker å dra til Manchester United. Kun da vil de virkelige forhandlingene starte. Det er en lang vei» uttaler Sheth på Sky Sports The Transfer Show onsdag kveld.