Trevoh Chalobah

Chelsa manager Mauricio Pochettino mente i sommer at Trevoh Chalobah fortsatt hadde en fremtid i klubben etter at en overgang verdt 50 millioner euro til Bayern München gikk i vasken. – Nå er en annen Bundesliga-klubb tilbudt forsvarsspilleren.

24-åringen har ennå ikke dukket opp for Mauricio Pochettinos lag denne sesongen på grunn av en lårskade han fortsetter å gjennomgå rehabiliteringsprogrammet sitt etter et nylig tilbakeslag på trening.

Les: Bekreftet: Vinicius Jr. og Real Madrid enige

I løpet av de siste to sesongene har Chalobah spilt totalt 63 kamper for Blues i alle konkurranser og har vist sin allsidighet ved å operere på flere forsvarsposisjoner.

Etter en vanvittig pengebruk fra Chelseas eier Todd Boehly, antas det imidlertid at Chalobah kan finne det utfordrende å bryte seg vei inn på laget igjen når han kommer tilbake til full form.

Axel Disasi ankom Stamford Bridge i sommer og har regelmessig spilt i forsvar sammen med Thiago Silva og Levi Colwill, som kom tilbake til klubben etter et utlån forrige sesong.

Benoit Badiashile, Reece James, Malo Gusto, Marc Cucurella, Ben Chilwell og Ian Maatsen er andre defensive alternativer til Pochettinos disposisjon, mens Wesley Fofana ikke forventes å komme tilbake før de siste stadiene av sesongen da han fortsetter å komme seg etter en ACL-skade.

Chalobah ble sterkt knyttet til sommerexit fra Chelsea før han til slutt ble værende i Vest-London, men det er forstått at Blues har informert forsvareren om at han er fri til å forlate i januar.

Den uteksaminerte fra Chelsea-akademiet kan være en av de siste engelskmennene som byttet ut Premier League med Bundesliga, ettersom Bild hevder at han har blitt tilbudt sjansen til å signere for Dortmund på nyåret.

Rapporten legger til at hovedtrener Edin Terzic og sportsdirektør Sebastian Kehl begge er ivrige etter å lokke Chalobah til Tyskland etter å ha unnlatt å signere forsvarsspilleren Armel Bella-Kotchap på lån i sommer.

Det antas at Chalobah, som er under kontrakt på Stamford Bridge til juni 2028, mest sannsynlig vil forlate Chelsea på en innledende låneavtale med opsjon på kjøp.

Chelsea kan imidlertid se etter å selge Chalobah i januar, da de angivelig har planer om å rekruttere en ny midtforsvarer i vintervinduet.

Inter Milans Alessandro Bastoni antas å være ett navn på Chelseas radar, selv om de kan møte hard konkurranse fra en rekke Premier League-klubber, inkludert Manchester City.

24-åringen har vært sterkt knyttet til en exit fra San Siro i noen tid, men interesserte friere vil måtte punge ut minst 60 millioner pund hvis de skal ha en sjanse til å vinne kampen om signaturen hans.

Les på F7: Tesla-aksjen gruses