Axel Witsel spiller på et av verdens beste landslag

Den belgiske defensive midtbanespilleren Axel Witsel er en av landes tydeligste fotballstjerner med godt over 100 landslagskamper. Bundesligaklubben hentet 32 åringen fra kinesiske Tianjin Tianhai for litt over tre år siden og ga han en kontrakt på fire år.

Det har vært litt frem og tilbake om en forlengelse, men så langt har de ikke kommet frem til en avtale. Juventus, som virkelig er i nød for en defensiv midtbanespiller ønsker å få til en overgang allerede i januar. – Det ble veldig tydelig på begynnelsen av sesongen hvor tapte mot alt og alle. Manager Massimiliano Allegri har fått det til å fungere igjen, men han er krystallklar på at de trenger forsterkninger. (Etter dagens seier mot Torino har de klatret opp til 8.plass i Serie A)

Les: Gianluigi Buffon slår lagkamerater i «Stein, saks, papir»

Calciomercato opplyser at Juventus vurderer å gjøre et forsøk på å rekruttere midtbanespilleren i januar. Da bør ikke prislappen være for stor med tanke på spillerens utløpende avtale og alder. Italienske Sky Sport Italia har også tidligere rapportert om Juventus ‘interesse for spilleren.

Les på Engelske Klubber: Ståplasser tilbake til Premier League

Witsel har denne sesongen spilt ti kamper i Dortmund -skjorten.