Sebastien Haller

Fremtiden for den tyske storklubben Borussia Dortmund ser lys ut selv etter å ha solgt Erling Braut Haaland til Manchester City. – De har allerede hentet inn noen klassespillere i Karim Adeyemi fra Red Bull Salzburg og Niklas Süle fra Bayern München. Nå går de etter Sebastien Haller som også har en ekstrem intensitet foran mål.

Premier League floppen er tilbake i toppform!

Sebastian Haller var outstanding for ten Haag forrige sesong i motsetning til oppholdet i Premier League, spissen fikk 54 kamper for West Ham i perioden 2019-21, men med 14 scoringer, 3 assists og manglende akklimatisering til verdens tøffeste klubb holdt det ikke for David Moyes. Det var heller ingen andre Premier League-klubber som fanget opp den ivorianske landslagsspilleren. Turen gikk til Ajax for to år siden, noe Eredivisie-klubben definitivt ikke angrer på.

Les: Newcastle tilbudt Manchester United-spiller

Statistikken fra sist sesong er svært imponerende, 27 åringen banket inn 34 mål og satte ni målgivende pasninger på 42 kamper, hvorav elleve mål og to målgivende pasninger på åtte kamper i Champions League. Haller var svært viktig for Ajax sin seier i Eredivisie og en viktig faktor for at manager Erik ten Hag landet jobben i Manchester United.

Voetbal International melder at Borussia Dortmund la inn et bud på Haller på 33 millioner euro i helgen, et bud som Ajax i disse dager seriøst vurderer. – Men kjenner vi Ajax rett ønsker de seg en større fortjeneste enn 100 millioner kroner.

Sebastien Haller har to sesonger i Premier League (West Ham) og to sesonger i Bundesliga (Eintracht Frankfurt), etter å ha levert for Ajax er han definitivt klar for en større liga igjen.

LES: England-stjerne på vei til Chelsea!