Har hatt det høy i Qatar, men misset treningsøkt før det braker løs mot Frankrike. (foto: west ham, twitter)

Tror han kan blomstre i en større klubb

Ekspert Danny Murphy mener Declan Rice må forlate West Ham neste sommer for å maksimere potensialet sitt.

På Vibe with Five-podcasten sa Murphy: «Jeg snakker mye med Dec og faren hans, og han er så ambisiøs. Det er ikke «Jeg er desperat etter å forlate», men realiteten er, jeg tror i fjor, i fjor sommer, da folk snakket om at han skulle dra, jeg tror (David) Moyes snakket med ham, West Ham snakket med ham og sa: ta et år til’.

SISTE: Liverpool bekymrer seg over formen til Bellingham

«Jeg tror de har sagt til ham, ‘vi lar deg gå i sommer’. Jeg tror grunnen er at han sier det på pressekonferansen sin fordi West Ham, avhengig av om de får riktig sum, og de vil ha en anstendig del. Men det er på tide at han går, han må gå.»

Murphy mener også at Rice bør endre rollen sin og angripe mer for å utnytte ferdighetene sine.

LES OGSÅ: Tottenham vil by på Barcelona-spiller i januar!

«Det interessante med Declan, jeg har snakket med ham nylig, og folk vil være uenige. Men jeg tror, ​​og jeg vet at han vil like dette mer, han kan være en veldig ødeleggende boks-til-boks-spiller og score mål. Jeg tror han kan få dobbeltsifrede mål, se for deg ham på en City-side med Rodri bak seg, så ham og De Bruyne for eksempel.

«West Ham er ikke et besittelsesbasert lag, han må sitte i mer fordi [Tomas] Soucek går fremover, han er begrenset.