Karen bak forteller Isak Dybvik Määttä hvordan man skal spille fotball

I dag var det klart for kamp mellom nummer en og to i Eliteserien på Aspmya.

Etter at Sivert Heltne Nilsen fikk to gule kort i åpningeminuttene var det fullstending overkjøring fra Kjetil Knutsen sine tropper. – Ulrik Saltnes stanget Glimt i ledelsen etter 20 minutter, før Jostein Gundersen økte til 2-0 rett før pause. Etter hvilen scoret Patrick Berg både Glimts tredje og fjerde mål. På tampen dunket Sondre Brunstad Fet inn 5-0, mens Aune Heggebø gjorde Branns redusering. (som var en gigantisk gavepakke etter et tilbakespill fra korner)

Men ingenting var som forventet fra en toppkamp. Bodø/Glimt vant hele 5 – 1 over Brann som gjorde så godt de kunne.

Les: Real Madrid vil ydmyke Barcelona og knuse drømmen til de himmelblå med rekord milliardkjøp

På dette tidspunktet får du 100 kroner tilbake hvis du tipper 100 kroner på at Bodø/Glimt blir seriemestre.

Bodø/Glimt leder Elieserien med 33.poeng etter 14.kamper, Brann på andre har en kamp mer spilt med 28.poeng. Du trenger ikke være fotballprofesor for å finne ut av hvor gullet havner i år også. – Likevel, til tross for å være totalt overlegne i Norge skal det forsterkes i sommer. Nærmest skal Isak Dybvik Määttä hentes tilbake til Norge.

Fra der vi står ser det ut som om Bodø/Glimt forsterker for Europa, ikke for Norge!

Den svært anvennelige spilleren forlot Aalesund for to somre siden for 1,2 millioner euro til den nederlandske klubben Groningen. – Der har han stort sett spilt vestreback. opp igjennom har vi også sett han på midtbanen og faktisk som høyreving.

Groningen rykket forrige sesong opp til det øverste nivået i Nederland, men Määtta skal selv ha hatt et ønske om å komme seg videre i karrieren. Glimt skal nå være kun detaljer unna å sikre seg han etter at klubbene har vært i forhandlinger over en periode.

De Telegraaf skrier i dag at ønsket om å spille på høyt nivå i Europa, som det er liten sjanse for at Groningen kommer til gjøre bringer Isak Dybvik Määttä til norges beste klubb.

Les: Manchester United jobber på høygir med alternativ etter Jarrad Branthwaite avtale kollapset