Bodø/Glimt har med all tydelighet bevist de kan miste eller selge sine aller største stjerner og likevel vinne kamper med et perfekt smurt maskineri.

Før årets sesong trodde de fleste eksperter det ville bli vanskelig for de regjerende seriemestre å gjenta sist sesongs suksess i og med at de har mistet mange av sine største stjerner. (Kasper Junker, Philip Zinckernagel og før det Jens Petter Hauge)

Kasper Junker forlot ikke Bodø/Glimt på en måte man skulle ønske, men da det kom et tilbud fra den Japanske toppligaen klarte han ikke si nei og klubben fikk en god slump penger i motsetning til tilfellet Philip Zinckernagel.

Les: Nicklas Bendtner vil ha tilbake bilen sin

Suksessen til Bodø/Glimt fortsetter å imponere og det gjør oss i bedre stand til å glede oss over at det går veldig bra for danske Kasper Junker i Japan. – I går assisterte han til 1-0 og kom på resultattavlen med 4-1 scoringen for Urawa.

Urawa vant dermed med hele 5-1 over Kashiwa, med 27 år gamle Junker som først begynte å stille med 1-0-målet og senere scoret like før pause til 4-1. – 5 – 1 ligner på Bodø/Glimt sin overkjøring av Roma (6 – 1 i Conference League) Patrick Berg, Ola Solbakken, Erik Botheim og Amahl Pellegrino scoret alle mål og ble umiddelbart et mål selv for klubber ute i Europa. Uansett Bodø/Glimt med den lag kulturen de har bygget opp vil fortsette å vinne selv om en eller flere av ukens helter vil forsvinne fra Aspmya.

Tilbake til Japan: I pausen ble dansken tatt ut, og dermed måtte Junker nøye seg med sitt niende mål for sesongen i kampen.

Les på Popidol: Filmen basert på de to første Resident Evil-spillene er rett rundt hjørnet

Urawa er etter seieren, som endte med å lyde på 5-1, nummer de fire på tabellen.

Selv om Bodø/Glimt trolig neste sommer må se Erik Botheim gå til en større klubb kommer klubben helt klart til å fortsette å imponere.