Fernando Torres

Det har blitt en viktig del av «moderne» fotball at storklubber har eierskap og samarbeid i flere ligaer, det er også tilfelle for den spanske storklubben Atlético Madrid som har vært 35 år gamle Fernando Torres sin arbeidsgiver i en årrekke. 

Nå ser det ut til at Torres forlater den japanske klubben Sagan Tosu ved sesongslutt, etter å ha vært der i under et år. – Han planlegger ifølge Football Espana en overraskende overgang til den meksikanske andredivisjonsklubben Atlético de San Luis, som Atlético Madrid eier halvparten av.

Det var regnet som sikkert at Fernando Torres ville avslutte karrieren i Japan, nå ser det ut til at den fortsetter på motsatt side av jordkloden.

«Det er rykter om at han skal komme, men akkurat nå fokuserer jeg på å rykke opp. Så får vi se om Torres, eller noen andre fra Atlético kommer. Han er uansett velkommen hit», forklarer San Luis-spilleren Noah Maya da han nylig ble spurt om en Torres-overgang.

Fernando Torres var en av de som kommenterte gårsdagens annonsering av Xavi nå legger fotballskoene på hylla. – De to har har aldri spilt på samme klubblag, med stått mot hverandre utallige ganger i La Liga og Cup, men på det spanske landslaget var de gode lagkamerater.

Les: En utrolig reise på 21 år er snart over

 

Torres spilte i Atlético Madrid fra 2001 til 2007 før han etter hvert spilte for Liverpool og Chelsea. Der vant han både Champions League og Europa League.

Siden returnerte måltyven til Atlético Madrid i 2015 etter et kort opphold i Milan.

Med det spanske landslaget har han også vunnet VM og EM.