Begynner å nærme seg laget Ten Hag trenger på banen. (foto: united, x)

Spør du en Man United-supporter om hva laget har slitt med denne sesongen, kommer en lang regle. Det som er trolig, er at høyreving-posisjonen nevnes med et grynt. På venstekanten har Alejandro Garnacho fosset frem og levert scoringer (5 på 19 kamper), Rashford har nå endelig våknet. På høyrevingen har Antony fintet seg gjennom 22 kamper uten avslutninger eller assists det er noe å juble over. Nå gjøres det en endring på høyrekanten.

Antony er «untouchable» som Ten Hags utvalgte og storinvestering for klubben, for Facundo Pellestri er det tid for å gi fra seg plassen som backup på høyrevingen og søke spilletid. Den uruguayanske spilleren har fått 366 minutter på banen fordelt over 14 kamper uten helt å overbevise. Nå bærer det på utleie.

LES. L’Equipe: Karim Benzema har bestemt seg

Ifølge Sky Sports er La Liga-klubben Granada og United rett rundt hjørnet med enighet om leieavtale for resten av sesongen. Amad Diallo er tilbake på trening etter kneskaden som har holdt ham ute denne sesongen, ifølge Daily Mail har Man United valgt å avslå tilbudet fra Michael Carrick og Middlesbrough om leie av 21-åringen, høyrevingen har nemlig overbevist Ten Hag på trening og blir.