Siste pressekonferanse - garantert (foto: Bayern München)

Tuchel var på vei ut av Champions League i 8.-delsfinalen etter tap mot Lazio i første kamp. I Bundesliga hadde den tidligere Chelsea-treneren allerede mistet kontakt med ferskingen Xabi Alonsos Bayer Leverkusen. Bayern München-ledelsen hadde allerede «blitt enig» med Tuchel om at arbeidsforholdet avsluttes etter sesongen. Der og da kom signaler fra tysk media at treneren var på vei ut allerede denne sesongen, hvis Bayern forsvant ut av Champions League. Nå har Tuchel ledet klubben til semifinalen. Du skulle tro Bayern-ledelsen med sin Ordnung müss sein-holdning har kontroll på prosessen med ny trener, men denne uken kommer tegn som tyder på at lite er på stell.

Julian Nagelsmann takket tidligere i måneden nei til Bayern-jobben, Ralf Rangnick gjorde det samme denne uken. Mer enn 11 000 Bayern-supportere har signert en underskiftskampanje for å stenge døra for Rangnick og beholde Tuchel. Rangnick holder seg unna, men selv etter semifinale-billett og 2-2 mot Real Madrid i første kamp, står Bayern-boss Jan-Christian Dreesen fast på den nye kontrakten som avslutter arbeidsforholdet til Tuchel etter sesongen – selv om Champions League-trofeet busses til München.

LES: Manchester United har tatt kontakt med Barcelona

Okay det blir ikke fortsettelse på Tuchel, men vi blir neimen ikke klok på prosessen etter å ha hørt Tuchels siste uttalelser. Hør selv:

-Vi har inngått en avtale, men du kan alltid si opp en kontrakt i fellesskap. Opprinnelig hadde vi en avtale, men vi valgte å stoppe tidligere, så alt er mulig, men svaret er det samme: Vi har en avtale, den avtalen holdes, sier Tuchel på fredag ifølge tyske Sky Sport.

Hæ?

Du kan alltid si opp en kontrakt i fellesskap. Alt er mulig. Vi har en avtale, den avtalen skal holdes.

TYSK FOTBALL: Harry Kane kan få treneren han digger, men som Bayern-ledelsen er skeptisk til

Vi tror vi aldri har sett så mange selvmotsigelser i samme setning. Tuchel anstrengte seg tydelig for å holde alle dører åpne.

Alt du trenger å vite: Stuttgart – Bayern München