What, Ref!! (foto: Chelsea)

Chelsea har med Enzo Maresca skrikende på sidelinjen løftet seg betraktelig i Premier League. På søndag var londonklubben på nippet til å ta poeng på Anfield, noe Chelsea-manageren mener var det eneste rettferdige.

Kampen endte med 2-1 seier til Liverpool i en kamp full av tette dueller og straffesituasjoner. Hjemmelaget fikk tildelt to straffer, der den ene ble kansellert etter VAR-gjennomgang, Maresca var illsint da Jadon Sancho ikke ble tildelt straffe etter et røft møte med Trent Alexander-Arnold inne i feltet.

LES: Tidligere Roma-midtstopper banket inn 5 scoringer på 34 minutter i debutkampen!

«Noen ganger på denne stadion (Anfield) er avgjørelsen også for the noise of the crowd . Dommerne er der for å ta avgjørelser, noen ganger har de rett og noen ganger feil. Noen ganger har du følelsen utenfra at noen av avgjørelsene er for the noise of the crowd. Men totalt sett var de OK, sier Maresca ifølge Goal.

F7: Sørloth avslutter helgen som den store Atletico Madrid-helten

Som mente Chelsea hadde fortjent å forlate Anfield med poeng til tabellkontoen.