Hjem Fotball Blackburn har signert landslagskeeper
Blackburn har signert landslagskeeper

Blackburn har signert landslagskeeper

august 2, 2017

Blackburn-manager Tony Mowbray har kjøpt målvakten han hentet til England i 2012.

Den canadiske keeperen Jayson Leutwiler har signert en toårskontrakt med Blackburn etter overgangen fra Shrewsbury. Mowbray hentet samme man til Middlesbrough da han var manager der, men det ble ikke alt for mange kamper på 28-åringen.

-Jeg er selvsagt veldig glad for å signere for denne klubben. Det er en stor klubb, med mange ambisjoner, og opprykk er hovedfokuset, sier Leutwiler til Blackburns nettsider.

Etter å ha spilt bare tre kamper for Boro ble Leutwile solgt til League 2-klubben Shrewsbury Town, der det gikk betraktelig bedre, fast plass på laget og opprykk til League 1. Og etter 140 kamper for Shrewsbury er det nå tid for en gjenforening med Mowbray i Blackburn. Kyllingklubben solgte førstekeeper Jason Steele til Sunderland forrige uke, og Leutwiler er en brukbar erstatning.

Leutwiler forteller også at han ser fram til å jobbe med managet Mowbray igjen.

-Han er en fantastisk manager. Jeg jobber med han i to år i Middlesbrough og det var en flott erfaring.

Leutwiler er født i Sveits og har flere kamper for sveitsiske ungdomslandslag, men valgte i 2016 å spille på det canadiske landslaget som senior. Han debuterte mot Sør-Korea i november i fjor og står med to kamper for det canadiske landslaget så langt.

Les også: