Hjem VintersportHopp Bjørn Einar Romøren er skuffet over seg selv
Bjørn Einar Romøren er skuffet over seg selv

Bjørn Einar Romøren er skuffet over seg selv

mars 19, 2017

Bjørn Einar Romøren bekrefter at han er fratatt førerkortet på grunn av fyllekjøring, nå legger han seg helt flat og er skuffet over seg selv.
Han ble fratatt førerkortet på vei til hoppbakken i Vikersund tidligere i dag, trolig dreide det seg om dagen derpå promille målt til mellom 0,5 og 1.
«Jeg legger meg helt flat. Jeg er så skuffet over meg selv» sier Romøren til Aftenposten søndag etter finalen i verdens største hoppbakke. Romøren jobber som markedssjef i Norges Skiforbund og hadde all mulig grunn til å feire gårsdagen, med en meget vellykket lørdagsarrangement med verdensrekorder og edelt metall.
Et viktig poeng for Romøren nå i dag er å poengtere at ingen av hopperne var med i feiringen, han sier selv at det ble drukket moderate mengder alkohol kvelden før og valgte å kjøre bil til Vikersund dagen derpå.
Det var et dårlig valg som nå for konsekvenser
«Det er så beklagelig. Jeg gjorde en utrolig dårlig vurdering. Jeg kunne ikke drømme om at den lille feiringen vi hadde etter verdensrekorden lørdag, skulle gi slike utslag» sier han.
Han satte seg i bilen i titiden på formiddagen søndag, og ble stoppet i politikontroll like før han skulle ankomme arenaen. Han blåste til 0,6 i promille, som betyr at han ble fratatt førerkortet på stedet. Han ble kjørt videre av politiet.
Sportssjef Clas Brede Bråthen, som selv ble alvorlig kvestet da han og sjåfør Jon Inge Kjørum fyllekjørte under treningsleir i 1989, sa følgende om Romørens ulykksalige biltur søndag:
– Jeg var antagelig den første som ble informert av Bjørn Einar. Det vitner om at han umiddelbart ga beskjed. At han møtte opp her på sletten, viser at han ikke forsøkte å gjemme seg bort, sier hoppsjefen.

Les også: