Hjem Fotball Birkir Bjarnason: «Vi er helt i skyene»
Birkir Bjarnason: «Vi er helt i skyene»

Birkir Bjarnason: «Vi er helt i skyene»

oktober 7, 2017

Island vant fredag ​​med 3-0 over Tyrkia og kan nå bestemme over sin egen VM-skjebne. Birkir Bjarnason var helt i skyene etter fredagens seier.

Island overrasket stort fredag ​​kveld og slo Tyrkia med hele 3-0 på bortebane. Midtbanespiller Birkir Bjarnason scoret 2-0 målet, og han var glad etter «oppvisningskampen» mot Tyrkia. Birkir Bjarnason startet sin karriere med 5 år i Viking fra 2006 før han ble lånt ut til Bodø/Glimt. Han gikk fra Basel til Aston Villa i sommer.

Les: Kan tenkes det ikke var Lagerbäck

«Vi er helt i skyene etter denne kampen,» sier Birkir Bjarnason, ifølge den islandske avisen Morgunbladid.

«Å vinne 3-0 over Tyrkia må sies å være ganske bra. Vi spilte bra, og det var flott å få 2-0 allerede i første halvdel. Etter det andre målet begynte jeg å tro på det, og da vi fikk den tredje, var jeg sikker på at vi ville vinne, sier Bjarnason.

Islands nærmeste konkurrent, Kroatia, klarte bare 1-1 mot Finland, så Island er alene i ledelsen til Gruppe I før siste runde.

Les: Fikk sparken etter uavgjort mot Finland

«Nå er det for oss selv, og det er flott,» sier Birkir Bjarnason.

Island kan gjøre kort prosess og slå Kosovo hjemme i den endelige kvalifiseringen. Hvis det gjør det, er Island helt klar for neste sommers siste runde i Russland. Kosovo har bare 1 poeng så langt i turneringen.


Tyrkia – Island 0-3
VM Kvalifikasjon UEFA Gruppe I
32′ 0-1 Johann Berg Gudmundsson
39′ 0-2 Birkir Bjarnason
50′ 0-3 Kari Arnason

Les også: