Harry og Harry fra en tidligere kamp uten buing.

Bayern München ser ut til å være mer fristende for Tottenham sin storscorer Harry Kane enn å ta tidenes Premier Leagues scoringsrekord holdt av Alan Shearer (260). – Pressen har forklart gjentatte avvisninger fra blant annet Real Madrid med Harry Kane sitt ønsket om å slå Premier League rekorden.

Bild reporter Christian Falk melder i dag at Harry Kane sin far og bror som jobber som agent for Kane har vært i Tyskland og forhandlet ferdig de personlige betingelsene med den tyske storklubben Bayern München.

Les: Forlater Stamford Bridge etter 19.år

På samme måte som Harry Kane har bøttet inn mål for Tottenham år ut og år inn har Robert Lewandowski gjort det samme for Bayern München. – De to spissene har stort sett alltid befunnet seg på topp fem listen over mestscorende spillere i de store ligaene.

I fjor sommer forlot Robert Lewandowski Bundesliga og ble Barcelona spiller som resultat har Bayern München akkurat lagt bak seg en sesong som har vært langt mindre overbevisende enn på mange år. Den relativt nyansatte manageren Thomas Tuchel har vært krystallklar på at de må bruke penger på en toppklasse spiss.

Manchester United er handlingslammet når det gjelder de store budkampene. Supporterne viser sitt tydelige misnøye med Glazer Boys og deres uthaling av salget av Man United. Real Madrid jakter Kylian Mbappé som har presset PSG til salg i sommer. Dette passer Spurs-boss Daniel Levy utmerket, som gjør alt for å overbevise sin Kane om å forlenge.

To somre siden punkterte Levy Manchester Citys Kane-fremstøt, nå har det kommet et bud, vi tipper Levy opplever som irriterende. Både at det i det hele tatt kommer og størrelsen på budet.

Ifølge The Athletic har Bayern München sendt over et bud på 70 millioner euro. Et høyt bud med tanke på at spilleren kan spasere ut som free agent om et år, men dette er ingen hvilken som helst superstjerne. Harry Kane vurderes som en av verdens desidert beste spisser, ikke overraskende trengte ikke Levy og gjengen lang betenkningstid.

Les: Mauricio Pochettino har fått spissen som kan skyte Chelsea tilbake til toppen av Premier League

Ifølge tyske Sky Sports ble budet raskt avslått hos Tottenham.