Tøffere kamp i kulissene enn på banen. (foto: bayern, twitter)

Alt har virket så ordning og reda hos Bundesliga-giganten det siste året. Hansi Flick har styrt klubben forbi samtlige skjær i fotballsjøen etter at Nico Kovac ble veid for lett. Troféskapet hos Bayern måtte utvides for å få plass til forrige sesongs fangst, der Flick kunne titulere seg som manager for verdens desidert beste klubb.

Det perfekte fotballekteskapet, skulle man tro. Spesielt etter at inneværende sesong også ser ut til å bli vanvittig sterk for Bayern.

Les: Premier League kårer Martin Ødegaard til THE KING!

Ifølge tyske Bild er det en helt annen situasjon under dette glansbildet. Den tyske avisen hevder det krangles så busta fyker mellom manager og direktør. Hansi Flick mot Hasan Salihamidzic.

Stridstemaet skal være klubbens strategi, der spesielt transferpolitikken skaper uenighet. Helt vanlig i en storklubb der ekstremt mye står på spill, men det er en faktor til som har fått det til å koke. Ifølge Bild har Salihamidzic et spesielt godt forhold til Julian Nagelsmann, og det ryktes om at direktøren allerede skal ha pratet med RB Leipzig-manageren om å komme til Bayern.

Les på Engelske klubber: West Ham klar til å møte kravet fra Manchester United

Tiden renner ut for Flick? (foto: bayern, twitter)

Bild hevder at summen av dette er nok til å kunne fremprovosere at Flick enten går, eller blir sagt opp. Når det tyske fotballforbundet i tillegg står uten trener etter EM-sluttspillet i sommer, høres en exit på en misfornøyd Flick realistisk ut.

Men alt annet enn logisk. Her er en oppdatering: Etter Lazio-kampen kom Bayern-manageren med status fra oppvaskmøtet

Les: Overraskende gode nyheter fra Dortmund