Jarrad Branthwaite (foto: Everton)

Første forsøk gikk dårlig og signalet fra Everton var at de ikke ville selge Jarrad Branthwait til noen, med mindre det kom et svært godt tilbud. – I slutten av juni sendte Manchester United over et bud på 35 millioner pund, som umiddelbart ble avvist.

Nå har det kommet et nytt et, på 45 millioner pund, men fortsatt, som BBC sport skriver er ikke dette budet heller helt det Everton så for seg.

Les på Tyskfoball: Topp 10 dyreste signeringer i Bundesligas historie

Branthwaite har imponert som venstresidig sentral forsvarsspiller på Goodison Park, og hjalp Merseyside-klubben med å unngå nedrykk forrige sesong til tross for to poengtrekk for brudd på regler som begrenser økonomiske tap.

United er opptatt av å styrke mulighetene sine i midtforsvaret er også i forhandlinger om Bayern Münchens Matthijs de Ligt, som spiller for Nederland ved EM 2024. Raphael Varane har forlatt klubben og det er fortsatt ingen bekreftelse på en avtale mellom klubben og veteranen i Nord-Irland midtstopper Jonny Evans om en ny ettårskontrakt.

I tillegg er det tvil om fremtiden til svenske landslagsspiller Victor Lindelof, som rapporterte til Carrington for første dag med trening før sesongen mandag.

Les: Ny vending for den svært misfornøyde Liverpool-spiller Sepp van den Berg