Sånn skal det gjøres! (foto: liverpool, twitter)

Uten Suarez og Cavani i troppen og med Marcelo Bielsa ved tøylene, skal Nunez tilpasse seg posisjon som en av Uruguays nøkkelspillere i angrepet.

Nunez har hatt smått med spilletid hos Liverpool denne sesongen, men viste mot Newcastle han har potensialet til å avgjøre de store kampene. Bielsa har droppet veteraner som Suarez og Cavani, nå skal det satses på gjengen med unge spillere som Nunez.

LES: Skal skvise nok en Everton-flopp inn siste åpne overgangsvindu

Liverpool-spilleren debuterte allerede i 2019 og står med 16 landskamper så langt (3 scoringer). Ifølge The Athletic har Nunez hatt flere videosamtaler med Bielsa de siste ukene og fått klare instrukser fra landslagssjefen på hva han skal gjøre på landslaget, som starter veien mot VM med kamp mot Chile.

Ifølge The Athletic har Nunez fått råd av Bielsa om å time løpene sine for bedre sjanser, hvordan gjøre mulighetene om til flere scoringer og hvordan han skal hjelpe laget.

– Bielsa viste meg noen av kampene mine, og korrigerte noen av tingene jeg gjorde. Det var et eksempel der motstanderen hadde alle sine spillere bak ballen, og han sa «ikke løp foran den andre midtstopperen, løp inn i bakrommet slik at han mister kontrollen på deg, forteller Nunez ifølge The Athletic.

LES: https://www.radiosporten.no/saksoker-klubben-for-droye-fem-millioner-na-onskes-han-velkommen-tilbake/

Bielsa kommer til å benytte seg av favorittformasjonen 4-1-4-1 på landslaget, Nunez får oppgaven som midtspiss.