Best, enkelt og greit. (foto: city, twitter)

Kjøpelag! For ikke så mange år tilbake var dette gjengangeren når Manchester City med Pep Guardiola dro inn nok en tittel. I 2023 er det umulig å merke ett lag som «kjøpelag», der de største klubbene nå alle er eid av investorer med altfor mye penger, eller lånte penger. På onsdag kveld i den lyseblå delen av Manchester viste Guardiola at han står bak et genialt stykke fotballhåndverk.

4-0 mot de regjerende Champions League-mesterne, klubben som de siste ti årene delvis har kontrollert den øverste ligaen i Europa.

LES: Marca: Real Madrid og ny klubb enige om Hazard-overgang

Pep Guardiola kalte tomålsscorer Berardo Silva for den beste han noen gang har sett, Kyle Walker pakket in Vinicius Jr. bedre enn noen andre, Jack Grealish tok igjen for den tøffe behandlingen Carvajal gav ham på vingen i første kamp. Det er likevel én person som må genierklæres.

-Vi dominerer ballen i alle kampene. Manageren vår er et geni, så jeg er sikker på at han kan fortelle oss hvordan vi skal ta Inter, sier Grealish ifølge UEFA.com.

Godt sagt. Pep Guardiola rundlurte reven over aller rever, Ancelotti. Real-treneren fikk en fotball-leksjon han sjelden har fått på dette nivået.

LES OGSÅ: Luton Town er i ferd med å gjøre det umulige

PSG laster troppen med superstjerner, Man United og Chelsea det samme. Pep Guardiola får superstjernene til å fungere perfekt sammen som deler i et lagmaskineri. Dette er genialitet, Pep Guardiola er verdens beste trener. Case closed.