Har innstillingen som må til for å vokse. (foto: salzburg)

Valon Berisha har vunnet serien fem år på rad med RedBull Salzburg. For 25-åringen kan forrige sesong med semifinale i Europaligaen og fem scoringer bety overgang til en større liga. 

– Høydepunktet var mot Borussia Dortmund på bortebane. Å score to mål mot en sånn storklubb var en opplevelse jeg alltid kommer til å huske og vil være stolt av helt til jeg legger opp, sier Berisha ifølge TV 2.

Oppskriften til spilleren, som fra 2016 valgte å spille landskamper for Kosovo, har vært den samme hele veien.

-Da jeg vokste opp i Egersund og ville bli best der. Så kom jeg til Viking og tok et stort steg i Tippeligaen. Jeg ville bli best der, for så å ta et nytt steg. Det samme jeg har gjort i Salzburg, sier 25-åringen.

Nå er både Serie A-klubben Sampdoria og Premier League-klubben Newcastle nevnt som ny klubber.

Det er spesielt Sampdoria som har vist seg som spesielt aktiv.

– De er veldig interesserte. Jeg må ta stilling til det når jeg har tatt en avgjørelse med familien. Men jeg vet at de er veldig interesserte i å hente meg, sier midtbanespilleren ifølge TV2.

Det blir spennende uker fremover for 25-åringen som skal bli best – uansett hvor han befinner seg.