Sjansen er din.

Det kan være en lidelse å være sønnen til en fotballegende. Oppsiden er at du blir omtalt når du gjør noe bra, nedsiden er at du alltid sammenlignes med senior. Dette er også hverdagen til Mitchel Bergkamp.

Pappa Dennis har heltestatus i Arsenal-delen av London, nå har det kommet en mulighet for 22-åringen Mitchel. Nederlenderen kommer på free transfer etter at han forlot andredivisjonslaget Almere City i hjemlandet. Denne uken har det vært testtrening på London Colney med U23-laget til the Gunners.

Les: Giggs vifter bort tvilerne: Manchester United får spilleren supporterne har skreket etter

Arsenal har sendt en haug med unge spillere på utleie denne sesongen, nå åpnes det opp for storinnrykk med talenter fra nær og fjern. Vi tenker pappa Dennis har tatt noen telefoner, men nå er det opp til Mitchel som vokste opp i London frem til for fjorten år siden. Når midtbanespilleren uten erfaring fra toppnivået i Nederland går ut på treningsfeltet, har etternavnet ingen betydning.

Når vi er inne på navn og betydning: Bergkamp senior sto i 423 kamper for Arsenal og ledet klubben med sine 120 scoringer til tre Premier League-titler og fire FA cuptrofeer. Fortsatt står Dennis Bergkamp på topp i klubbhistorien med sine 94 assist i Premier League.

Vi ønsker Mitchel lykke til på treningsfeltet, og muligheten til å få en tå innenfor Arsenal-døra, han også.

Les: James Rodriguez er ute etter det knalltøffe møtet med Liverpool