Hjem FotballEliteserien Bergensavisen: «Mye tyder på at Amin Nouri snart er ferdig, dette blir hans erstatter»
Bergensavisen: «Mye tyder på at Amin Nouri snart er ferdig, dette blir hans erstatter»

Bergensavisen: «Mye tyder på at Amin Nouri snart er ferdig, dette blir hans erstatter»

august 8, 2017

I og med at Bergensavisen holder til i Bergen vet de sikkert hva som foregår i Brann, de skriver at Brann henter Sogndal backen Tajio Teniste gratis etter sesongslutt.

Amin Nouris har kontrakt ut sesongen og har gjennom media hørt Brannledelsen fortelle at han ikke er Brann spiller i 2018. Amin sier: «Man aldri skal si aldri», men bergensere er ikke kjent for å legge papp imellom.

Brann og Sogndal har ikke bekreftet:

«Jeg kommenterer ikke spillerlogistikk» sier Branns sportssjef, Rune Soltvedt til Bergensavisen .

Teniste er estisk landslagsspiller og har lang fartstid i Sogndal, han kom til klubben allerede i 2011. Han er hendig i forsvar og han både spille høyre og venstreback.

For mye tyder på at Teniste blir Amin Nouris erstatter. Backen forlater Brann etter sesongen. 27-åringen er på utgående kontrakt og blir ikke enig med Brann om forlengelse. Ifølge Bergensavisen skal tråden ha blitt plukket opp igjen i sommer uten at det ble en løsning.

Fra 1. juli av stod Amin Nouris  fritt til å forhandle med andre klubber, men vil ikke kommentere hvorvidt han har andre tilbud. Backen vil i utgangspunktet spille i Brann ut sesongen og ifølge ham står det ikke på ham.

Uansett hva som skjer virker det som om stemmingen ikke er helt på topp mellom Amin Noiris og Brann, Amin startet sin karriere i ungdomssatsningen til Vålerenga som var nærmest Mortensrud der han har vokst opp.  Han gikk etter Vålerenga til Start og så Brann. Amin har 63 kamper med det norske flagget på brystet.

Skal vi tippe tror vi på en retur til Vålerenga.

 

(c) Bilde Tajio Teniste : UEFA

 

Les også: