(foto: real, twitter)

Forrige sesong vant Real Madrid Champions League. Hvis du stiller folk rundt deg spørsmålet om hva som skilte kongeklubben fra de andre gigantene, vil garantert flere svarer Benzema. Forrige sesong var franskmannen på banen nesten i det som var av kamper – med scoringer – totalt 46 kamper og 44 mål. I sommer har Reals toppscorer tydeligvis ha hatt bruk for litt ekstra ferie.

Mens Real Madrid-supporterne ønsker og forventer et kopi av forrige sesong, tegner Ancelotti et bilde av en toppscorer som må gjøre de riktige tingene i riktig tempo for å finne tilbake tittelformen. Mot Barcelona i test-El Clasico var franskmannen ikke med.

LES: Marcelo Bielsa «står bak» Raphinhas spektakulære overgang fra bunnen av Premier League til Barcelona

-Han er i fin grunnform i forhold til at han ikke har trent så mye. Han har det fint, men det er behov for at han jobber med formen, begynner Ancelotti til klubbens hjemmeside.

-Vi jobber hardt, og spillerne lider litt. Vi kommer til å redusere arbeidsmengden etter Juventus-kampen (søndag) hvor vi begynner å se frem mot Super Cup-finalen (10. august mot Jens Petter Hauge og gjengen), sier Ancelotti.

Så der de andre Real-spillerne skal trappe ned, trenger Benzema å trappe opp. Natt til onsdag spilte Real 2-2 mot America. Her var 34-åringen på banen, og selv på halv maskin leverer Benzema bedre en de aller fleste:

Ingen grunn til å avskrive denne karen.

LES: Chelsea sikter seg inn på midtstopper hos Premier League-rival