(c) bilde: RBK: Tobias Bjørnebye

Det vanligste spørsmålet sønn av Stig Inge Bjørneby, Tobias får av pressen er om også er venstrebent som sin far, noe han ikke er. 

Norges Fotballforbund presenterte i januar sin nye prøveordning som lar spillere mellom 18-22 år gå på lån utenfor overgangsvinduet. Spillerne kan lånes ut i så lite som 14 dager, eller maksimalt ut resten av 2019.

Les: Moldes høyreback gjør som Solskjær

Rosenborgs 20-årige midtbanetalent Tobias Bjørnebye skal spille for Hødd i 2. divisjon i år. – Bjørnebye blir lånt ut av RBK til sunnmørsklubben, og har allerede fått sin debut i den blå Hødd-drakta. Det skjedde i lørdagens generalprøve før seriestarten kommende søndag. Hødd slo Florø 2–0 og Bjørnebye spilte hele kampen.

Og jo da, han er sønn av sin far. Stig Inge Bjørnebye er en av de mest meritterte spillerne i norsk fotball, og nå sportslig leder i Rosenborg.

Sportssjef Andrè Nevstad sier følgende til Hødd sine sider;

«Tobias fann seg raskt til rette i gruppa både på og utanfor bana, og vi har hatt ein god og konstruktiv dialog med Rosenborg BK og set stor pris på at vi fikk dette i orden.Tobias er ein spelar som kan spele i fleire posisjonar på midtbana, og har eigenskapar som passa fint inn saman med dei andre vi har i stallen».

Les: Ståle Solbakken kjøper norsk landslagsspiller!