Thiago, Jeg skal betale tilbake 20. oktober.

Det som år etter år har vært en av verdens beste angrepsspillere Edinson Cavani er fortsatt uten klubb etter at kontrakten med Paris Saint-Germain gikk ut i sommer.

Benfica på ekstremt tynt grunnlag har på dramatisk vis trukket pluggen for videre forhandlinger med Edinson Cavani.

Record, A BOLA og O JOGO melder alle om Benfica-president Luis Filipe Vieira tok avgjørelsen om å avslutte samtalene. – Det merkelige er som følger, de har blitt enige om lengde på avtalen 3 år, lønna som skal være på 10 millioner euro i året, men overraskende på alle som satt ved bordet foruten presidenten selv. Lønna måtte betales i løpet av 6 år. – Med andre ord, fortsette å få lønn i tre år etter han etter alle solemerker har pensjonert seg.

Les: Fredrik Ljungberg er klar for noe større

Uruguays bror og agent, Walter Cavani ble overrasket og ba om at lønningene skulle betales normalt over tre år. – Det ble for mye for Benfica som forlot forhandlingsbordet i det som nærmest kan oppfattes som et protesttog.

Planen var å signere avtalen tidlig neste uke, nå går Benfica istedenfor spilleren som omtales som nye Cavani.

Les: Leeds går etter AC Milan spiss

Fra Cavani til den nye Cavani
Eagles vil nå fokusere på Cavanis landsmann, Darwin Nunez, som de ønsket seg i tillegg til Cavani.

Nunez som bare er 20 år regnes som et stor talent Wolfsburg og Southampton har allerede kommet med bud. – Slike som RB Leipzig, Napoli, Inter Milan, Sevilla og til og med Barcelona holder også øye med Almeria-spissen.

Imidlertid tror Benfica at de kan overbevise ham om å bli med dem med løftet om en fremtredende plass i Jorge Jesus ‘tropp. – Men de burde ikke kalle han for «nye Cavani» hvis de skal fremstå som noenlunde troverdige.