Det er ingen klubber i Portugal som gjør det bedre enn Benfica. Den tradisjonsrike klubben vant den gjeveste europacupen i 1961 og 1962. Klubben har klart flest titler (37) på øverste nivå i portugisisk fotball.

NÅ er de i seriøst trøbbel.

De risikerer ikke bare å kastes ut av Primeira Liga de risikerer å få politiet på nakken.

Les: Verdens største TV-show har selvfølgelig også verdens største pause-program

Den portugisiske storklubben mistenkes for å ha betalt en fotballdommer nær 1,9 millioner euro for å få fordeler på banen. Klubben kan bli degradert hvis den blir funnet skyldig.

Det melder flere portugisiske medier, deriblant CNN Portugal. Mistankene går ut på at Benfica over flere år har punget ut til den tidligere kamplederen Bruno Paixão. Totalt skal summen være på 1,9 millioner euro.

Paixão er anklaget for å ha samarbeidet med Benfica og fakturert Lisboa-klubben gjennom sitt IT-konsulentselskap. Han hevder selv at utbetalingene ikke har noe med kampfiksing å gjøre, men i stedet dreier seg om reelle tjenester selskapet utførte.

I en pressemelding slår Benfica tilbake mot påstandene om kampfiksing.

«Benfica eller dets juridiske representanter er aldri blitt konfrontert med noen fakta som involverer Bruno Paixão og/eller noen påstander om sportskorrupsjon», skriver klubben.

Saken vil bli nærmere undersøkt. Hvis Benfica blir dømt og funnet skyldig i kampfiksing, risikerer klubben å bli degradert til en lavere divisjon.

Les: Ancelotti bekrefter: Bale forlater Real Madrid