Hjem Fotball Benfica med garasjesalg; Ernesto Valverde sikret seg landslagsspiller superbillig

Benfica med garasjesalg; Ernesto Valverde sikret seg landslagsspiller superbillig

juli 14, 2017

Benfica har allerede solgt Victor Lindelöf til Manchester United og Ederson Morales til Manchester City, nå hanker de inn 30 millioner euro, ca 280 millioner kroner på en avtale med Barcelona.  

Barcelona manager Ernesto Valverde får overstrømmende gratulasjoner, ikke bare får å ha signert en strålende forsvarsspiller, men også prisen – en pris som oppfattes som superbillig.

Barcelonas nye hovedtrener har vært sterkt knyttet til en rekke forsvarsspillere Arsenals Hector Bellerin samt Chelseas Cesar Azpilicueta. For ikke å nevne Ajax sin  høyt vurderte talent Davinson Sanchez.

Barcelona har bekreftet avtale med Benfica om den portugisiske høyrebacken, Nélson Semedo.

23-åringen skal gjennomføre medisinsk test i forkant av å fullføre en 30 millioner euro avtale pluss  5 millioner euro i tillegg.  Avtalen gjor Semedo til Barcelonaspiller i fem år.

Klubben sier følgende på sine sider.

«Med en høyde på 180cm er Semedo en offensiv fullback med flotte fysiske egenskaper, og han vil være den niende portugisiske til å forsvare Barça-trøyen,»

 

 Vi har startet en nysatsning innen E-sport , følger du denne linken kan du lese alt om det.E- sport i samarbeid med iGame Norges raskeste casino.

Lesetips til deg.