Hjem FotballEliteserien Bendtners første dag på Lerkendal
Bendtners første dag på Lerkendal

Bendtners første dag på Lerkendal

mars 15, 2017

Niklas Bendtner ankom Norge og Trondheim tirsdag kveld, onsdag morgen var det duket for danskens første trening på Lerkendal.

Etter overgangen fra Nottingham Forest har dansken trent sammen med resten av laget på La Manga. Den store kraftspissen fikk sin debut for RBK i en treningskamp mot islandske FH sist søndag. Debuten varte kun i en halvtime, men det var Niklas fornøyd med.
«Det var deilig å komme i gang igjen, og få røre ballen litt. Det er jo kamper som er det viktigste. Jeg mangler ennå en del på toppformen, men det var deilig å få en halvtime her nå.» sa dansken til klubbens tv-kanal.

Onsdag formiddag møtte RBK med sin nye spiss til sin første trening etter La Manga på norsk jord.
«Treningen gikk fint. Det var godt å komme på gress, men det var litt annet klima enn i Spania. Men jeg er fra Danmark, så jeg er vant til kulden, så det er ikke noe problem. Nivået er fint, jeg gleder meg til å komme i gang å spille kamper. De andre spillerne har hatt en lang oppkjøring allerede.» Forteller Niklas til fremmøtte pressekorps.

RBK og Bendtner skal ut i ny treningskamp førstkommende fredag, denne gangen blir det et lokaloppgjør, når Ranheim står på motsatt banehalvdel.

Les også: