Trenger uansett å vise seg frem fra sin beste side, denne sesongen. (foto: rbk)

Nicklas Bendtner husker godt da han kom til Marbella i 2017 og ble presentert for sine nye medspillere. Nå er det igjen klart for oppkjøring under den spanske solen. For dansken har Rosenborg vært gull.

Det startet med tittelen som toppscorer i Eliteserien. Så tilbake i vurderingen for spill på den danske landslaget. Selv om Bendtner gjennom en skade i lysken gjorde seg selv uaktuell for VM-spill, har perioden i Rosenborg bragt med mye godt.

Lojalitet går begge veier.

Såpass mye at andre klubbers tilbud ikke har fristet.

– Som man vet i fotball, og i livet generelt, så er det ikke alltid ting går som man har planlagt. Da må man bare tilpasse seg situasjonen, og det har gått fint. Jeg har det fortsatt bra her i Rosenborg, og jeg har aldri hatt det veldig travelt med å forlate klubben. Jeg har hatt gode tilbud i andre klubber uten at jeg har valgt å takke ja, sier Bendtner til Eurosport.no.

Nok en spesiell dag for NIcklas Bendtner – trening uten fotlenke. (foto: rbk)

Les: Barcelonas nye stjerne har allerede oppfylt en viktig del av avtalen

Filosofen Bendter plasserer karrieren sin inn i et passende ordtak.

– Det sier litt om at jeg har det bra her, og noen ganger skal man være glad for det man har. Det er et gammelt ordtak som sier at det er bedre med en fugl i hånden enn ti på taket, avslutter dansken.

Får Horneland ennå mer ut av potensialet til Bendtner? (foto: rbk)

Les: Avgjort på onsdag: Liverpool møter et Tottenham uten kaptein