Hyller seg selv. (foto: psg, twitter)

Sportsjournalist Ben Jacobs har fått med seg (som flere av oss) at den franske storklubben Paris Saint-germain har et godt øye til Marcus Rashford som har vært Manchester United spiller hele livet. – De har faktisk forsøkt å arrangere en overgang før, spesielt sommeren 2022 var det svært nære.

Nå er Marcus Rashford en mulig erstatter for Kylian Mbappe, som hvis han blir enig med Real Madrid om å kutte lønna forlater Parc des Princes til sommeren.

Les: Footballtransfers: Chelseas gigantinvestering ønsker seg allerede bort fra klubben

Sist gang Rashford forhandlet om en mulig overgang til Paris var det en allment følelse av at den engelske landslagsspilleren brukte dem som innflytelse på det tidspunktet. Jacobs kommenterte til CaughtOffside sin siste spalte i Daily Briefing, og utpekte Rashford som et alternativ for PSG for å erstatte Mbappe, mens andre toppangripende spillere også kan være på Ligue 1-gigantens radar, som Rafael Leao og Benjamin Sesko.

Marcus Rashford har imidlertid heller ikke vært på sitt beste denne sesongen, og det er kanskje ikke den verste tiden å tjene penger på 26-åringen, selv om det gjenstår å se om PSG virkelig vil ha ham nå gitt formen.

«Marcus Rashford er også et historisk PSG-mål. Klubben var ivrige før Rashford forlenget oppholdet på Old Trafford, men etter å ha tatt møter i Paris følte de at de ble brukt som brekkstang»

«Rashford er fortsatt forpliktet til Manchester United, men et sommersvep fra PSG kan ikke utelukkes helt. Imidlertid må Rashford først indikere at han har endret holdning til å forlate, ellers ønsker ikke PSG å kaste bort tid på å prøve en overgang uten tydelige spillerkjøp.»

LES: Ferdig hos Blackburn Rovers