AC Milan har offisielt bekreftet at Zlatan Ibrahimovic kommer tilbake etter syv år borte. Rossoneri kunngjorde nyheten via en uttalelse på deres offisielle hjemmeside, hvor svensken har skrevet en avtale som skal løpe til slutten av sesongen, med mulighet for en sesong til.

Ibrahimovic ankom først Milan på utlån fra Barcelona i august 2010, og hjalp Rossoneri med å vinne sin 18. Scudetto den sesongen ved å score 14 mål. Deretter begynte han permanent og nettet 28 mål neste sesong før han dro sammen med Thiago Silva til Paris Saint-Germain.

I henhold til Gianluca Di Marzio er Ibrahimovic ankomst til Milanello planlagt til 2. januar, mens La Gazzetta dello Sport rapporterte tidligere på fredag ​​at hans første kamp sannsynligvis vil være Coppa Italia-sammenstøtet mot SPAL på San Siro 15. januar.

Uttalelsen på klubbens hjemmeside lyder: ‘AC Milan kunngjør at den har inngått en avtale for retten til sportsprestasjoner til spilleren Zlatan Ibrahimovic.

«Den svenske spissen har oppnådd en avtale med AC Milan-klubben til slutten av denne sesongen, med muligheten til å forlenge den til neste sesong.»