Anthony Martial

26 år gamle Anthony Martial kom til Old Trafford som en liten gutt fra Monaco i september 2015 og nå ønsker han å fra videre, allerede i januar. Den gang var det Louis van Gaal som var manager og han var ikke en som ga ved dørene. Det var en enorm forskjell fra å bli hyllet i Monaco til å måtte kjempe om plassen i verdens tøffeste liga. – Han mintes den første tiden i et intervju med BBC for et par år siden. «Jeg var en liten gutt som måtte vokse opp raskt».

Martial har i perioder vist stor fotball, den siste tiden har det vært slappere.

Sky Sports melder at den franske angriperen er lei av å tilbringe så mye tid på benken og da det ikke ser ut til å bli en bedring med det første har han ikke noe valg. TV kanaler melder at det er liten sjanse for at Martial kommer til å endre mening. – Det er ikke så gøy lenger.

Les: Hvorfor Ralf Rangnick lander på samme konklusjon som Ole Gunnar Solskjær

«Anthony ønsker å forlate klubben i januar. Han trenger å spille. Han ønsker ikke å bli, jeg skal snakke med klubben snart», sa Martials agent Philippe Lamboley til Sky Sports.

Martial har bare startet to Premier League-kamper i løpet av sesongen og hoppet inn i ytterligere fem. I Champions League har spissen startet en kamp og blitt erstattet av en.

Det er en rekke klubber som kunne tenke seg å signere med Anthony Martial, men det er sjefene i Manchester United som bestemmer, – de har kontrakt frem til sommeren 2024.

Les: Xavi vil sende 3 Barcelona-stjerner ut porten etter tung Champions League-exit

For en uke siden skrev vi om at Anthony Martial er svært redd for å gå glipp av VM i Qatar neste desember og vet han må kneppe opp både prestasjon og spilletid noen hakk. – Man kan ikke sitte på benken og samtidig regne med spilletid på et av verdens beste landslag.

Det siste som holdt Martial tilbake på Old Trafford forsvant for noen uker siden.

Marca melder i dag at Barcelona skal være svært interessert i å bidra med begge deler.