FORLENGET: Joshua Kitolano har forlenget med Odds Ballklubb. Foto: Erik Opsahl / Sporten.com

Midtbanetalentet Joshua Kitolano (19) har forlenget sin avtale med Odd til ut 2022-sesongen.

Odd har skrevet nye kontrakter med flere av sine unge spillere den siste tiden. Kitolano er blant de mest etablerte og har startet samtlige 19 kamper i årets eliteserie.

Kitolano er en lokal spiller som skrev under for Odd for første gang i 2017. Han er bror av Molde-spilleren John Kitolano og Tromsøs Eric Kitolano.

– Det er noe veldig spennende på gang i Odd nå, og dette har jeg lyst til å være med på. Nornes (Jan Frode, hovedtrener) skal ha mye av æren for at jeg forlenger kontrakten min med Odd, for den fotballen vi spiller nå, passer meg veldig godt, sier Kitolano til Odds nettsted.

Sportsjef Tore Andersen kan fortelle at klubben er veldig glad for at Kitolano forlenger kontrakten sin. Det er et tegn på at vi driver klubben godt.

-Det har vært en prosess vi har holdt på med en stund. Det at vi nå har funnet en løsning, er veldig positivt. Kitolano er en ung spiller som har fremtida foran seg.

Hvordan ser dere utviklingen for de yngre-spillerne i Odd?

– Vi har en god plattform for våre unge spillere, som klubb er vi en salgs klubb. Når spillere blir gode nok og føler selv de kan ta steget ut. så skal vi legge til rette for det.

– Våre unge-spillere begynner i akademiet, som vi har veldig god troen på. Samt at vi har ett trenerteam som er veldig viktig for oss som klubb sa, Tore Andersen til Sporten.com

Jan Frode Nornes er enig i at dette er svært gode nyheter

-Det er ekstremt gledelig at vi får på plass nok et ungt talent, rett og slett fantastisk. Dette er nok et bevis på at vi gjør noe riktig her i Odd. Joshua er skapt av Telemarksmodellen og vi må gi stor ære til Gulset fotball for den jobben de også har gjort, avslutter Nornes.