Romero i drakta han bar 61 ganger.

I 2020 var Sergio Romero på vei til Everton. Manchester United satte ned foten for utleie/overgang, og kjærsten til Romero raste på sosiale medier over den manglende respekt for mannen hennes. Gjennom 2020/21-sesongen ble argentineren holdt helt utenfor kamparenaen, og i juni bar det ut på markedet som free transfer. Siden har det vært stille rundt Romero.

Frem til nå.

For den tidligere Manchester United-keeperen handler det om å spille seg tilbake på radaren til europeiske klubber, så hva er bedre enn å sikre seg en sesong for Serie A-klubben med 12 baklengs på 7 kamper.

Se Serie A direkte på UnibetTV

Venezia bekrefter at de har gitt argentineren med 96 landskamper kontrakt ut sesongen. Dermed får Dennis Jørset Johnsen en vaskekte «tidligere Manchester United-spiller» inn på laget sitt.

Johnsen har etablert seg hos Venezia, med spill i samtlige av de syv Serie A-kampene, og fikk den etterlengtede debuten på det norske landslaget mot Montenegro på mandag. Her bidro 23-åringen med assist og til den ultraviktige 2-0 seieren som holder VM-drømmen fortsatt i live.

For Romero har det vært lite action. Uten kamper på en halv fotballevighet og seks sesonger hos Manchester United med 61 kamper totalt. Nå kan det bli en spesielt aktiv sesong for Romero, i målet for klubben med fem poeng på syv kamper. Hvis han får spille.

Vi tror neppe Romero er hentet inn for sesongen hos Venezia for å sitte og heie. Når Manchester United beholdt argentineren seks sesonger i klubben, forteller dette om en keeper med et potensiale til å gi Serie A-klubben en større trygghet i sisteskansen.

Vi heier uansett på Romero, som virkelig fortjener en aktiv sesong. Venezia gikk inn i landslagspausen med en sterk poengdeling borte mot Cagliari i 1-1 kampen, 18. oktober kommer Fiorentina til Dennis Johnsen og gjengen.

Vi heier på en debut for Sergio Romero.

Supporterdraktene er det hvertfall ikke noe å si på. (foto: venezia, twitter)

Les: Manchester United med defensive utfordringer og et offensivt lyspunkt før Leicester-kampen