I går startet for alvor ryktene om at Viking hadde enda et salg på blokka til den danske Superligaklubben Brøndby og utpå kvelden ble det bekreftet at høyreback Sebastian Sebulonsen er solgt og har underskrevet en kontrakt på fire år med danskene.

Brøndby bekreftet overgangen torsdag kveld. Klubben gir Sebulonsen draktnummer 2.

«Min gode venn Henrik har fortalt meg mye om de gode forholdene i klubben, den gode stemningen under kampene, og hvordan Superligaen er som en liga.

Det har vært hele pakken som har tiltalt meg, så da muligheten bød seg var jeg klar. Fansen skal lære at jeg er ambisiøs og ønsker å vinne, og jeg kommer til Brøndby IF for å få resultater for klubben» forteller Sebastian Sebulonsen til klubbens hjemmeside.

Les: Adama Traoré slipper å spille for Wolverhampton igjen

«Fansen vil lære at jeg er ambisiøs og vil vinne. Jeg kommer til Brøndby for å skaffe klubben resultater»

Han legger til at Henrik Heggheim snakket pent om Brøndby før han takket ja. Heggheim ble i fjor sommer solgt fra Viking for over 20 millioner kroner. Nå går nok en forsvarsspiller samme vei.

Stavanger Aftenblad har meldt at Viking får et sted mellom 10 og 15 millioner kroner for Sebulonsen. Avtalen skal ha en totalramme på 20 millioner kroner.

Les: Der kom signaturen til Ousmane Dembélé

22 år gamle Sebulonsen kom til Viking før 2020-sesongen og spilte 67 kamper for klubben. Han har også fått 18 kamper for det norske U21-landslaget.

I januar solgte Viking også Joe Bell til Brøndby for 15-20 millioner kroner.