Pochettino går direkte for titler. (foto: chelsea, twitter)

Snakk om overgangshistorie! 21-åringen hos Brighton var først på vei til Arsenal i januar, tok avskjed med supporterne sine – for så å bli stanset i utgangsdøra. I sommer har kampen stått mellom Chelsea og Liverpool, der Moises Caicedo selv ville til Chelsea, blokkerte overgang til Liverpool – og fikk Chelsea-eierne til å grave dypt i lomma. Nå er det endelig over.

Midtbanespilleren har signert åtteårs-kontrakt med Blues pluss opsjon på ytterligere sesong.

LES: Sky Sports: Jesse Lingard trener med Premier League-klubb

-Jeg er virkelig glad for å komme til Chelsea. Jeg er virkelig spent på å være her i denne store klubben, og jeg trengte ikke å tenke meg om da Chelsea ringte. Jeg visste jeg ville signere med denne klubben. Det er en drøm som går i oppfyllelse og jeg kan ikke vente med å komme i gang, sier 21-åringen til klubbens hjemmeside.

Ifølge ulike engelske medier betaler Chelsea 115 millioner pund for den equadorianske landslagsspilleren, den dyreste interne overgangen i Premier League ever.

LES OGSÅ: West Ham har fått sin mann på midtbanen

Vi gratulerer.