Har imponert, nå kommer den store testen. (foto: brighton, twitter)

Til sommeren løper kontrakten til den tidligere Molde-spilleren ut hos Brighton, utviklingssjefen hos Premier League-klubben skal holde et godt øye med hvordan 22-åringen klarer seg de neste månedene. Fortsatt uten debut på førstelaget skal Østigard få testet seg mot noen av verdens beste angrepsspillere i Serie A.

På utleie hos Stoke har det blitt 13 Championship-kamper på midtstopperen (scoring i 3-1 seieren over Swansea), nå kaller Brighton Østigård tilbake for å sende ham direkte til Genoa.

Les: Krise i Manchester United: Cristiano-kritikk, lite overbevisende Rangnick og 11 spillere som vil dra!

-Leo har hatt en exellent progress i løpet av utleieoppholdene i andredivisjon i Tyskland og her i Championship med Coventry og Stoke, men dette gir ham muligheten til å spille på øverste nivå, sier utviklingssjef David Weir til klubbens hjemmeside.

Les: Det blir Steven Gerrard som henter inn Coutinho

-Det er en fremragende mulighet for å spille i den beste italienske serien med noen av Europas beste klubber, og vi vil følge utviklingen hans i Italia, avslutter Weir.

Genoa, med Shevchenko som trener, kjemper under nedrykksstreken i Serie A. Når den ukrainske fotballegenden henter inn Østigard i januar har 22-åringen tydeligvis kvaliteter som Genoa trenger i kampen for fotball-overlevelse.

(foto: genoa, twitter)

Det er garantert ikke bare Weir som kommer til å holde følge med Østigard. Lykke til!