Går inn dør til noe kult.

Jens Petter Hauge er sin egen herre, leverer daglig og styrer mot sin egen superkarriere. Likevel kan vi ikke unngå å kose oss over hva 21-åringen har fått og får være med på i Milano. Legenden Paulo Maldini løper rundt i korridorene på San Siro, Super-Zlatan dundrer på med scoringer, AC Milan troner øverst på tabellen ti poeng foran Cristiano Ronaldo og gjengen.

Og nå kommer en spiller som også vil krydre opplevelsen til den tidligere Bodø/Glimt-spilleren: 34-åringen Mario Mandzukic. For på mandag kunne manager Stefano Pioli etter 2-0 seieren over Cagliari i Serie A bekrefte at den tidligere Juventus-stjerna snart trer på seg Milan-drakten.

Les: Marca: Real Madrid har sikret seg en av verdens desidert beste midtstoppere

-Jeg er glad for at klubben er ambisiøs og vil ha Milan tilbake på toppen. Mandzukic´ankomst bekrefter dette… Da klubben foreslo det til meg, sa jeg ja med det samme. Jeg snakket med ham, og han er meget motivert. Han er en vinner, sier Pioli til Sky Sport Italia.

Mandzukic har lett etter klubb siden han forlot Al-Duhail i Qatar i sommer, men vi mistenker at 34-åringen er som Cavani, der erfaringen og instinktene aldri forsvinner.

Dessuten er ikke Pioli ute etter å piske Mandzukic gjennom femti kamper i sesongen, AC Milan skal benytte seg av Mandzukic-magien der det trengs for å vippe kamper mot seier.

-På grunn av de mange forpliktelsene og kritiske utfordringer denne sesongen har vi bruk for mange spillere. Jeg har også sagt til klubben at kvantiteten ikke er viktig i forhold til spilletid, men det handler om kvalitet.

Les på Engelske klubber: Får kamp om verdens beste spiller

Mandzukic er kvalitet. Med 20 scoringer på 43 kamper for Atletico Madrid, 48 scoringer på 88 kamper for Bayern München og 44 scoringer på 146 kamper for Juventus, regner vi Mandzukic som en gigant. Jens Petter Hauge kan glede seg.

Oppdatert: Og der kom bekreftelsen på tirsdag.

Les: Jens Petter Hauge spiller med en av fotballhistoriens råeste