Fikk også med seg noen høydepunkter hos United. (foto: united, twitter)

Leeds rakk å bli enig med Manchester United på Deadline Day. Etter at Jadon Sancho og Cristiano Ronaldo kom til Old Trafford for å ta plass, ble Leeds det beste alternativet for 23-åringen.

Nå venter fem år på Elland Road. Ifølge overgangsjournalist Fabrizio Romano måtte Leeds ut med 28 millioner euro inkludert bonuser.

Les: Juventus sender italienske smellkyss etter Ronaldo

En solid sum som ikke virker å bekymre sportsdirektør Orta hos Leeds. Han vet utmerket godt hva klubben får i vingen som var sterk nok til å spille to av Uniteds tre første Premier League-kamper.

– Jeg må gi en stor takk til laget mitt først og fremst – klubben har fulgt Daniel over flere år og hvert medlem i laget mitt har jobbet hardt for å få denne avtalen i land. Det er ingen hemmelighet at Daniel er en spiller vi har vært opptatt av å hente over flere år og i dag nådde vi målet vårt, sier Victor Orta til klubbens hjemmesider.

Les på Engelske klubber: Nicola Vlasic tilbake i Premier League

Den walisiske landslagsspilleren er som hogd ut av en Bielsa-stein.

– Som spiller føler vi Daniel passer perfekt inn i et Marcelo Bielsa-lag. Han er rask, direkte og jobber hardt – vi ser fram til han blir en del av laget, endelig!, kommer det fra en glisende sportsdirektør.

74 kamper med 9 scoringer for United, blir likevel noe å fortelle til ungene sine når den dag kommer.

(foto: united, twitter)

Manchester United takker mye for innsatsen og den positive påvirkningen han har hatt i troppen.

Samtidig blir Daniel James et symbol på Uniteds utvikling under Solskjær.

Sommeren 2019 ble det handtrykk med James (Solskjærs første signering), sommeren 2021 ble det håndtrykk med Sancho og Ronaldo.

Manchester United stiller i 2021 med det Pogba beskriver som det beste United-laget han har spilt med. (les: Nå kan det vel ikke være noen tvil om at Paul Pogba forlenger med United.

Vi ønsker James en gnistrende god overgang til Leeds!