Vamos, Robert. (foto: barcelona, twitter)

Barcelona er kjent for å dra på skikkelig når de skal skremme vekk søkkrike beilere fra Premier League og Paris. De siste månedene har en av de hotteste midtstopperne hatt ett bein utenfor Barcelona, men nå bekrefter La Liga-klubben at døra inn til Ronald Araujo er stengt.

Araujo ble hentet til Barcelonas B-lag fra den uruguayske klubben Boston River i 2018, og har vokst for hver måned. Spesielt de siste par årene har han gått fra å være lovende til å vekke interesse fra klubber over hele Europa.

Les: Haaland i hastemøte med Raiola

Manchester United så en mulighet til å signere Araujo, og holdt det på ingen måte hemmelig. Dette skapte snubletråder i den utsatte forhandlingen mellom Barcelona og Ronald Araujo.

Araujo fikk testet seg mot Sørloth. (foto: barcelona, twitter)

Den uruguayanske landslagsspilleren hadde kontrakt til 2023, der forhandlingene om forlengelse de siste månedene virket å være fastlåst. Xavi gjentok til det kjedsommelige på pressekonferansene at Araujo med videre, men med både Manchester United sirklende rundt midtstopperen, kunne Xavi bli snytt for sin forsvarsressurs.

Les: Barcelona sikrer langtidsskadde Sergi Roberto

På tirsdag kunne alle i Barcelona pustet lettet ut. Araujo har signert kontrakt til 2026, der United gjerne kan prøve seg før dette. Men da må de ta med seg 1 milliard euro for å trykke på utkjøpsklausul-knappen.

Les: Spansk media: Isco blir klubbhistoriens best betalte!

En stor dag for Barca-supporterne og Xavi, Manchester United får lete videre et annet sted.