Er ikke i nærheten av formen han leverte under Conte. (foto: inter, twitter)

Tottenham følger tradisjonen og sender manageren på dør når det butter (i forhold til forventninger og budsjett), men denne gangen kaver ikke Daniel Levy og gjengen rundt et halvt års tid før de ansetter neste håpefulle manager. På mandag forsvant Nuno Santo fra London, på tirsdag kunne en glisende Antonio Conte løfte Spurs-drakten.

Jose Mourinho lyktes ikke med Tottenham-prosjektet og Nuno Santo ble en liten fotnote i klubbhistorien. Nå skal den spinnville vinnerskallen Conte inn med en kombinasjon av pisk, italienske smellkyss og skriking vekke Tottenham-spillerne opp fra dvalen og styre inn på vinnersporet igjen. Det begynte bra denne sesongen under Santo, nå skal den regjerende Serie A-mesteren gjøre resten.

Les: Sergio Ramos-ryktet vi definitivt ikke liker

Conte har vist hva han duger til i Premier League med Chelsea, vi får håpe at han ikke tror som Mourinho at Tottenham er Chelsea.

Vi ønsker Conte og Tottenham lykke til videre på reisen, å få fotballens madman tilbake i Premier League reduserer garantert ikke underholdningsverdien i verdens tøffeste liga.

Go Spurs!

Les: Vinicius jr. har noen visdomsord Erling Haaland bør ta med seg videre